med nyfikenhet och förundran
Stefan Helander

Stefan Helander

Jag har alltid haft lättare att uttrycka mig i skrift än i tal. Inte så att jag lider av tunghäfta, men jag har aldrig upplevt mig själv som någon som har nära till snabba, fyndiga repliker när jag talar. I skrift har jag tid att vända och vrida på formuleringar, välja orden med omsorg. Jag har möjligheten att, till skillnad från tal, ändra och omformulera. Det skrivna ordet passar mig bättre än det talade.

Jag är en betraktare och tycker om att, med ett barns nyfikenhet, betrakta och förundras över den värld vi lever i. Jag tror att jag lyssnar mer än jag talar. Här låter jag tankarna kring mina betraktelser sväva fritt i skrift snarare än i tal.

Jag som betraktar omvärlden och förundras heter Stefan Helander.

Håll tillgodo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons
Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.

sm0rgm

Follow
Hämta fler

© Copyright 2024 Stefan Helander