med nyfikenhet och förundran
Klorin Power Mousse

Klorin Power Mousse

Kakelfogarna i badrummet har en tendens att mista sin vita färg och bli missfärgade, ibland med svarta mögelliknande beläggningar. Jag har provat alla möjliga typer av rengöringsmedel men inget vill riktigt bita på det.

Tills jag sprang på Klorin Power Mousse på Rusta som jag gav en chans. Efter att ha låtit det verka ett par minuter på fogarna så skrubbade jag dem och sköljde sedan noga med vatten (används skyddshandskar, klorin är starkt). Nu blev de vita och såg som nya ut!

Och jag har inte fått en fri årsförbrukning av Klorin Power Mousse för att skriva detta, så det rör sig inte om dold marknadsföring. Jag har inte fått någon ersättning alls utan skriver om det för att det är bra helt enkelt (så får faktiskt Klorin lite gratisreklam här av mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons
Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.

sm0rgm

Follow
Hämta fler

© Copyright 2024 Stefan Helander